maanantai 9. marraskuuta 2015

Hyvästi tötterö

Paavon antibioottikuuri loppuu tänään, joten Paavo sai vihdoin kaulurin pois päästä. Korva ei ole enää turvonnut, ja näyttää muutenkin ihan hyvältä. Korva tosiaan jäi lurpaksi, mutta karvat siihen kasvaa kyllä takaisin. Kauluria oli tarkoitus alunperin pitää pidempään, koska oli odotettavaa, että korva turpoisi vielä uudestaan. Onneksi odotukset eivät käyneet toteen ja tötteröstä päästiin eroon vähän suunniteltua aikaisemmin. Paavon verikorva on nyt parantunut!
Tuhotiimi pitää taas yhtä

Otin tötterön pois oikeastaan jo eilen aamulla, kun heräsin Paavo kainalossa. Paavon reaktio oli "Mitä ihmettä?". Vähän aikaa se pällisteli ympärilleen ja alkoi leikkisästi hyökkäilemaan kaulurin kimppuun ja retuutti kaulapantaa. Siitäs sai. Sen jälkeen Paavo alkoi pesemään turkkia hyvin tyytyväisenä. Paavon turkki on päässyt rasvoittumaan sairastelun aikana, joten meillä taitaa olla pesu edessä muutaman päivän sisällä. Korvaa Paavo ei ole raapinut yhtään. Kai se on jo tottunut lurppakorvaansa.
"En tarvi suihkuu... Mä pesen ite!"

Paavo on taas kovasti touhottanut menemään. Kauluri aikana Paavo sai vapautuksen kotitöistä, mutta nyt se on taas hoitanut oman osuutensa. Ollaan tehty ruokaa ja siivottu. Paavo yritti auttaa ruuanlaitossa keittiöntasolta käsin, joten hain sille tarkkailu jakkaran.
"Kai tää kelpaa... Ei ois kanaa?"
"No sekota sitä nyt välillä!"
Paavo on myös juossut ympäriinsä läkähtymiseen asti. Kaulurin kanssa Paavo ei päässyt kunnolla rallaamaan, sillä se törmäili sen kanssa kaikkialle. Jackson on myös ollut kovin tyytyväinen, joskin vähän hämmentynyt, kun rallikaveri ei väsähdä millään.
Juosten. "Pois alta!!"

Lentäen.


Ja loikkien. J:"Hei tyyppi! Lepää välillä..."

Paavolla on ollut kova homma jo oman turkkinsa putsaamisessa, mutta pestävänä on myös Jacksonin turkki. Paavo ei ole tyytyväinen Jacksonin omaan pesu jälkeen.
P: "Miten te pärjäisitte ilman mua?"
J:"HYVIN!"
Vaikka Paavo oli ihan kiva myös vähän rauhallisempana, olen tyytyväinen että meillä on taas kaksi rallihirmua. Kissojen kisajuoksua on hauska seurata, eikä Jacksoninkaan tarvitse nyt touhuta niin paljon yksin. Paavon rakkauskausi jatkuu vieläkin, ja se on ollut sylissä ja kerjännyt rapsutuksia ehkä jopa enemmän kuin pentuna. Paavon hellyyspuuskat on aika hurjia, ja nenä menee lyttyyn sen voimakkaista puskuista. Paavo myös leipoo vatsaa tunteella, ja se on kehrännytkin vähän sujuvammin. Paavo ei ole koskaan oikein osannut kehrätä niin kuin muut kissat, vaan se on ollut enemmän sellaista huulien pärskistelyä.
"Saa rapsuttaa."


22 kommenttia:

 1. Oi Paavo, ihana että olet paremmassa kunnossa ja vauhti maistuu! Kunhan vain Jackson pysyisi perässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No parin päivän päästä pohditaan taas, miten Paavo pysyykään Jacksonin perässä. :D

   Poista
 2. Voi ihanaa luppakorvaa, kunnon vauhti näkyy olevan päällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo luppakorva on kyllä ihan söpö. :) Nyt siihen on jo niin tottunut, ettei se harmita enää.

   Poista
 3. Taisit Paavo tulla iloiseksi, kun pääsit tötskästä eroon =^^= ymmärtäähän tuon!

  VastaaPoista
 4. Paavo on Ihana luppakorva :) Ja kiitos haasteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se Paavo ihana, vaikka molemmat korvat luppana. :)

   Poista
 5. Onneksi olkoon Paavo, terveestä korvasta! :) Kiva, että vauhtia riittää taas molemmilla!
  Kiitos haasteesta vielä, toteutan, kun aikataulut antaa myöten..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivotaan, ettei se ikinä enää tule takaisin, vaikka riski kyllä on!

   Poista
 6. Jee, hyvästi tötsä! Paavo on selvästi terve, kun energiaa noin taas piisaa. Miekin sain ruuanlaittoseuraa tänään pitkästä aikaa, meillä eletään vaan vähän pellossa kun apukokilla on lupa tulla tasolle asti katselemaan ja puskemaan kulhoja :P

  ps. ihana tuo teidän keittiön pikkuikkuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Onnea on innokas apukokki! Meillä keittiön työtaso on kielletty, mutta ruokapöytä sallittu. Vähän ristiriitaista. :D Nuo pikkuikkunat tasojen ja kaappien välissä on ihanat. Tosin ne houkuttelee kyllä kissojakin pöydälle. :D

   Poista
 7. Onnellista menoa ♥ Voi että tuli niin hyvä mieli Jacksoninkin puolesta tuosta eka kuvasta, varmasti ihanaa kun rallikaveri on taas entisellään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, molemmat on kyllä tyytyväisiä! :) On kyllä onni, että nuo molemmat pojat tykkää hippaleikeistä. Hyvää liikuntaa. :D

   Poista
 8. Voi tuota riemua, kun tyhmä tötti jäi historiaan!♥ Paavo on kyllä niin hurmaava tyyppi, että luin tätä iso hymy kasvoillani. Hauskoja ralleja vastakin niin, että luppakorva vain viuhuu tuulessa. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavo kyllä saa hymyn huulille. On se niin hassu tyyppi. :) Haha. Tuo liehuva luppis on kyllä veikeä.

   Poista
 9. Tötterö nurkkaan ja menoks! Tuo viimeinen kuva on kyllä niin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tötterö tosiaan jäi vielä nurkkaan. En uskaltanut vielä sitä pakata kaappiin, kun ennuste oli, että korva vielä turpoaisi. Toivottavasti ei!

   Poista
 10. Ihanaa että Paavo on noin pirteä! Hyvä että se tarjoaa kotitalousapua, eihän muuten voi olla varma että omistaja saa kaiken tehtyä. Teillä on muuten todella hieno keittiö!

  VastaaPoista
 11. Jep! Joskin Paavo on usein enemmän tiellä kuin hyödyksi, mutta ajatushan on tärkein. :D Kiitos!

  VastaaPoista
 12. En kestä, ihan mielettömän suloset ja railakkaat kissat näin parin postauksen perusteella! :DD
  Taidampa jäädä seuraaaan Paavon ja Jacksonin kommelluksia. Näistä "tilanne"kuvista nous hymy korviin :) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kivasta kommentista ja tervetuloa seuraamaan meidän touhuja! Mukava kuulla, että hymyilytti. :)

   Poista