perjantai 20. marraskuuta 2015

Kaamosväsymys

Jatkuva sade, koleus ja pimeys on vallannut meidän kaikkien mielen. Ulos ei tee mieli mennä ja vanhat tylsät lelut kyllästyttää. Ollaan kaikki maattu sohvalla ja haukoteltu telkkarin edessä. Tai no... Melkein kaikki...
"Leikkimään sieltä tyypit!"
Sillä välin kun me muut ollaan suunniteltu erilaisia löhö-asentoja, Paavo on mennyt häntä putkella kohti uusia seikkailuja. Sinäänsä kätevää, sillä siinä samalla kun Paavo on viihdyttänyt itseään, se on hoitanut myös Jacksonin leikityksen.
"Jackson! Asiaa!!"

"AHIHIHI"

"Missä Paavo?? Missä Paavo??!"
"TÄÄLLÄ!"
Paavo on pistänyt viime päivinä kaiken luovuutensa kehiin ja kehitellyt erilaisia leikkejä. Välillä ilakoinnin uhriksi on joutuneet verhot ja välillä villasukka. Useimmiten kuitenkin oma paras kaveri Jackson.
J:"Mikä muhun iski??"
Myös meidän kolmas lemmikki Hemmo-hämähäkki yritti viihdyttää meidän tylsyyttä sairastavia kissoja, mutta valitettavasti Hemmon kohtaloksi koitui Jacksonin suuri suu.
"Hemmoo!! Tuu leikkimään! Täällä kutsuu Jackson!"
Koska Jackson on kuitenkin viihtynyt Paavon mielestä ihan liian hyvin meidän kanssa sohvalla, on sen täytynyt leikkiä myös yksin. Onneksi on olemassa ihana sirkuttava höyhenpallo. Meillä on varmaan kahden vuoden sisällä ollut jo yli kymmenen höyhenpalloa, mutta ne katoavat aina jonnekkin. Syy on varmaan meidän ihmisten, sillä jos pallo unohtuu yöksi esille, alkaa aivan varmasti jossain vaiheessa yötä kuulumaan viidakkolintujen sirkutus. Höyhenpallo viskataan silloin mahdollisimman syvälle kaapin syövereihin. Paavo kuitenkin rakastaa höyhenpalloaan, ja se onkin ollut sen suosikki lelu jo ihan pennusta asti. Höyhenpallolla leikitään päivittäin.
"My precious!"
Viikonloppuna täytyy lopettaa haukottelu ja järjestää kissoille jotain vauhdikkaampaa tekemistä. Jospa ihan koko viikonloppua ei sataisi vettä, ja päästäisiin edes käymään ulkona.

18 kommenttia:

 1. Ihanat leikkijät. Mä vihaan noita piipittäviä palloja ja onneks Penakaan ei niillä juurikaan leiki, joskus vahingossa vähän tönäsee.
  Kiva nähdä, että en oo ainoo, joka pelkää läppärin kameraa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi sirkuttava pallo on ärsyttävä, mutta onneks paavo rikkoo sen melko nopeesti äänettömäksi. :D Silti se on yhtä kiva, joten se sirkutus ei noissa viehätä. Tiedä sitten mikä.Viime yön Paavo nukku meidän välissä halaten höyhenpalloa. :D

   Poista
 2. Eihän teillä oo kaamostylsyydestä tietoakaan! Noin hyvät leikit ja vielä Hemmokin mukana (hetken aikaa...). Meil oli vielä pari päivää sitten yöperhonen, mut nyt ei oo enää näkynyt mitään. Jospa joku hämis löytyisi meillekin lattialistan alta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämikset on kyllä hyviä viihdyttäjiä! Vähän niitä käy sääliksi, jos ne ei ehdi listan alle turvaan... :D

   Poista
 3. Onpas teillä villiä menoa siellä höyhenpallojen kera <3 Otin vihdoin ja viimein asiakseni tutustua teidänkin blogiin ja liittyä seurailemaan. Aina kun on pitänyt se tehdä niin se on jotenkin unohtunut.. Mutta nyt siihen tuli muutos ja tulen kommentoimaan myös jatkossa! Nämä sun tyypit on söpöjä mutta varsinkin Paavo korvansa kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kun tulit! :) Paavo on kyllä viehättävä luppakorvansa kanssa. :D

   Poista
 4. Teillä on Paavo väärän väriset verhot, kun noihin on vähän hankala maastoutua ja sitten vaan kaikki nauraa että näkevät sut. - kohtalokaveri Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Oon yrittäny peittää ne mun karvoilla, mut emäntä harjaa ne aina pois.... -Paavo

   Poista
 5. Paavo-komistuksella tuntuu riittävän virtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavo on välillä vähän touho-toope. :D Sillä on kummallisia keksintöjä.

   Poista
 6. Hyvä, että sentään Paavolla on energiaa purettavaksi ja että saa vielä Jacksoninkin innostumaan! Huikee höyhenpallo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä Paavo on kyllä ainut jolla on virtaa. :D Hyvä niin, että edes jollakin!

   Poista
 7. Onpa Paavo ollut vilkkaalla päällä! :) Jacksonhan jää pian toiseksi! Toivottavasti Paavon korvakin on paranemaan päin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se Jackson vielä ohi kiitää kun paranee. <3

   Poista
 8. Ihanan vauhdikkaat piiloleikkikuvat, mutta Paavo heeeei, pistä häntäkin piiloon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä en nää niitä, ei ne nää mua! -Paavo

   Poista
 9. Mestaripiiloutuja-Paavo! Hyvä että jollain riittää virtaa! :D Meillä (tai siis minulla) tuntuu nyt tökkivän vanhat tutut lelut, joten koitan panostaa taas vähän enemmän henkiselle puolelle tempputreenauksen muodossa. Kohtapuoliin onkin varmaan 3 temppua esiteltävänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ui, kiva kuulla! Jään mielenkiinnolla odottamaan! Meillä on ollu temppupuolella(kin) uusien asioiden kanssa vähän hiljasta, kun minulla ei ole varmaan tarpeeksi mielikuvitusta. :D En keksi mitään temppuja, mitä haluaisin opettaa. :D Yhteistemput olisi hauskoja, mutta Jackson ei vielä ole ihan Paavon tasolla (tai no... ei ole läheskään Paavon tasolla).

   Poista