sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Vesileikkejä ja lepoa

Paavo ja Jackson rakastavat vesileikkejä. Vesileikit on aika sotkuisia, sillä leikin lopuksi Paavo kauhoo vedet lattialle, ja pojat seuraa innoissaan vesipuroja. Viime kesänä ostin lasten lelukaupasta facebookin kissaryhmän innoittamana robottikalan. Robottikala saa aikaan hyvin innostunutta kurinaa. Kala toimii paristolla ja ui vedessä ympyrää.
"Hui Hai!"
*plätsis loiskis*

Saalis napattu
"Mäki haluun"
Vesileikeistä huolimatta, Jackson alkaa jo kyllästymään Paavon sairasteluun. Pojat ovat kyllä taas hyvää pataa keskenään, mutta Paavo ei oikein innostu leikkimään hippaleikkejä Jacksonin kanssa. Leikit tyssää aina, kun Paavo törmää kaulurin kanssa joka paikkaan. Paavo on ollut oikein herttaisella tuulella, ja yrittänyt vuoron perään käydä puskemassa meitä kaikkia. Aamulla herättiin Paavon rakkauskohtaukseen, kun se vuoron perään iski meitä molempia kaulurilla naamaan. Nyt ymmärrän Jacksonia, miksei se aiemmin syttynyt Paavon lepyttely yrityksille.
Paavon sidos pysyi korvassa ensimmäisen illan. Lukuisista yrityksistä huolimatta ei olla saatu tuppoa pysymään paikoillaan.
Jacksonilla riittäisi virtaa meidän kaikkien edestä. Viime viikko oli aika rankka, kun jouduin valvomaan pari vuorokautta putkeen Paavon korvan takia. Yöt olin töissä ja päivät Paavon kanssa lääkärissä. Univelka on kostautunut nyt viikonloppuna, ja en ole oikein jaksanut tehdä mitään ihmeellistä. Jacksonin kanssa käytiin tänään puolen tunnin lenkillä, ja sisällä olen yrittänyt heitellä sille palloa. Silti Jackson pomppii koko ajan jalkoja vasten ja haluaisi vain leikkiä lisää.
"Tylsää!"
Paavon korva alkaa vihdoin ehkä parantumaan. Vaikka sidos ei pysynytkään korvassa, ei korva ole täyttynyt nesteestä. Paavon ruokahalu on myös taas normaali, ja se on muutenkin pirteämpi. Ei se ihan touhota entiseen tapaan, mutta varmaan kaulurikin hidastaa sen puuhasteluja. Paavo ei yleensä oikein pidä harjauksesta, mutta nyt kun se ei pääse itse turkkia nuolemaan, se oikein nauttii harjailusta.
Paavo luppakorva

20 kommenttia:

 1. Tuntuu varmaan tosi mukavalta saada kaulurista nassuun aamulla. :D
  Molemmat poitsut on niin söpöjä, että tekis mieli antaa halipusurapsuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tosi mukavalta. :D No Paavo yritti olla tosi mukava. On noi tyypit aika halittavia. :)

   Poista
 2. Onneksi Paavon korva on jo parempi ja elämä kaulurin kanssa sujuu melko hyvin. Tiedän niin nuo tötteröpuskut! :-D Ajattele, että meillä niitä annettiin viiden kuukauden ajan. 8-I Alkoi vähitellen tulla väsymys koko satelliittiin, vaikka toki välillä oli aina parin viikon taukoja. Hyvä, kun olet saanut itsekin lepäiltyä rankan viikon jälkeen. Paranemista edelleen Paavolle, ja tsemppiä Jacksonille! Kyllä se veli kohta taas voi vetää rallia vanhaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tötteröpuskut. :D hihi! Voi ei 5 kuukautta! Ja mun mielestä meidän 3 viikkoa on ikuisuus! Nuppu parka on kokenut kovia. <3 Eiköhän me nyt tästä pikku hiljaa selvitä, ja huomenna alkaa uusi (toivottavasti parempi) viikko. Jackson odottaa varmaan meillä eniten Paavon tötsän katoamista. :D

   Poista
 3. Hienoa kuulla, että Paavon korva on paranemassa. On ollut rankkaa teille kaikille, mutta mitäpä sitä ei kissojen vuoksi kärsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä tää nyt varmaan alkaa helpottamaan. Vielä ei olla tanssittu voiton tanssia, sillä viimeksi kun luultiin että Pave paranee, se meni entistä kipeämmäksi. Mutta hyvältä näyttää tällä hetkellä! :-) Niinpä... Mitäpä sitä ei tekisi... :D

   Poista
 4. Ihana luppakorva Paavo :) Toivottavasti korva lähtee nyt paranemaan ja Jackson saa pian rallikaverin takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Jackson odottaa innolla rallikaverin parantumistaa. Paavo on kyllä aika symppis ton korvan kanssa. Nalle Luppakorva :D

   Poista
 5. Pöpökin on vesileikkien ystävä! Hienoa, että paraneminen on nyt lähtenyt jo paremmin käyntiin niin saa Jacksonkin nopeasti pirtsakan Paavon takaisin leikkikamuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa! Tuntuu että aika monet kissat pitää vesileikeistä, vanhoista "kissa vihaa vettä" -uskomuksista huolimatta. :) Juu, Jackson ei malta odottaa! :D Musta ei oo oikeen sille rallikaveriks. Taidan olla liian hidas. :D

   Poista
 6. Kyllä vähän jo hymyilytti nuo tötterökuvat vesileikeistä.. Reipas poika, kun urhoollisesti on yrittänyt palata arkeen. Kiva kuulla, ettei korva enää ole täyttynyt! Josko se siitä pikkuhiljaa paranisi ja Jackson saisi kamunsa taas leikkeihin kunnolla mukaan . :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pave on ollu tosi reipas! :) Eikä ole onneksi ollut yhtään kiukkuinen, vaikka korvaan on varmasti sattunut. Oli kyllä helpottunut olo aamulla, kun huomasi että korva ei ole täyttynyt yön aikana.

   Poista
 7. Kaikenlaista harmia :( Pidetään peukkuja, että korva parantuu hyvin ja toisella reppanalla on tarpeeksi paljon leikkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika iso harmi kyllä yhdestä pienestä korvasta. :( No nyt alkaa jo näyttämään hyvältä. :)

   Poista
 8. Onpa ihanaa, että Paavo on jo pirteämpi ja jaksaa/haluaa leikkiäkin Jacksonin kanssa! :) Toivottavasti paraneminen jatkuu ylämäkeä niin pojat pääsevät ralleilemaan ajallaan ihan kunnolla ilman ilkeää kauluria! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja korva ei ole vieläkään täyttynyt, joten taidan uskaltaa julistaa verikorvan päihitetyksi! Enään täytyy saada tulehtuneet viillot korvasta paranemaan... Jos kaikki menee hyvin, niin ajattelin ottaa kaulurin pois 5 päivän päästä. :) Ab-kuuri loppuu silloin. Riippuu tietysti miltä korva silloin näyttää.

   Poista
 9. Ooh, vesileikkejä! Oon harkinnut tuollaista robottikalaa mutta en tiedä innostuttaisiinko meillä siitä. Kiva että Paavon korva on jo lähtenyt parantumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ainakin tykätään. Tosin oon vähän laiska tuon kalan kanssa ollut, joten sillä aika harvoin leikitään. Uutuuden viehätys on varmaan siksi säilynyt näinkin pitkään. :D

   Poista
 10. Tämä onkin ensimmäinen cooni-blogi, johon olen törmännyt. Upeita poikia molemmat! ♥ Tsemppiä Paavon korvan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Paavon korva alkaa tosiaan olemaan parempi, joten eiköhän se nyt ala parantumaan vihdoin. Minäkään en ole törmännyt muihin cooni-blogeihin, vaikka olen yrittänyt etsiä.

   Poista