tiistai 8. joulukuuta 2015

Zooplus-paketti


Eilen saapui odotettu paketti Zooplussasta. Toimittaja ensimmäistä kertaa DPD postin sijaan. Toimitusaika oli täsmällään sama kuin postillakin yleensä on ollut. Yleensä Zooplus-paketit saapuu meille noin 7 päivää tilauksen jälkeen. Tällä kertaa tein tilauksen viikonloppuna, joten toimitus aika oli hitusen pidempi. Ihmettelin vähän miten hirveä kasa tavaraa oli saatu mahdutettua yhteen pakettiin. Paketti olikin normaalia paljon isompi.
"Hei pakettisetä! Eks sä jää kattoo mitä me saatii?"

Paketit on aina yhtä hauskoja Paavon ja Jacksonin mielestä. Pakettien tyhjentäminen on hidasta puuhaa, kun apurit ovat niin innokkaasti tiellä.
"Mistä tää aukee?"


"Vau miten iso herkkupurkki löyty!"
"Tuu jo Pave pois sieltä, ni nähään vihdoin mitä siel on."

"Oho! Onks nää kaikki mul... meille??"
Totta kai parasta tilauksissa on aina lopulta se tyhjä laatikko. Ja kerrankin Coonille sopiva laatikko. Pojat olivat kovin innoissaan. Paavo pomppi ja riehu laatikossa. Tuli laatikon herruudesta pientä kinaakin.
"Hujaa! Pois alta!"

"Mee pois!!! Mun loota!"

"Kuningas on valittu!"
 Massa jyräsi jälleen kerran, ja Paavo voitti laatikon itselleen. Jackson ei suinkaan ollut tyytyväinen lopputulokseen, vaan yritti kostaa Paavolle näykkimällä sitä housuista.
"Tästä saat!"


Tilauksen mukana saapui vesiautomaatti. Vesiautomaatin tilasin paristakin eri syystä. Moni on kehunut vesiautomaatin auttavan vedellä läträämiseen. Toinen syy on sitten tietysti, että se houkkuttelee kissoja juomaan enemmän. Vesiautomaatti on vielä toistaiseksi kaapissa odottamassa yövuorojeni loppumista. En uskaltanut jättää sitä vielä kissoille ilman valvontaa. Tuo vesi ja sähkölaite on minusta jotenkin jännittävä yhdistelmä.
"Kiitti sille joka tätä suositteli!! Kokonaiset kolme litraa vettä kauhottavana lattialle!!"
Paavo rakastaa viirmajuurityynyjä

26 kommenttia:

 1. Oho, ompas paljon tavaraa mahtunut pakettiin! Onneksi siulla oli apurit lähellä niin ei tarvinnut kaikkea tyhjennystyötä tehdä ite ;) Mie jotenkin ajattelisin, että vesiautomaatit innostaa läträämään vedellä entistä enemmän, kun se virtaa ja kaikkea..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu oli kyllä yllättävän paljon tavaraa. nyt on vielä vähän pohdinnan alla mihin tuon kaiken laitain, kun kissojen ruokakaappi on jo täynnä. :D Tuli (taas) tilattua paljon kaikkea turhaakin. Hups.

   Poista
 2. Kauheen iso laatikollinen kaikee kivaa!
  Mä just joku aika sitte pakkasin vesiautomaatin kaappiin kun kyllästyin ihan totaalisesti sen tiskaamiseen. :) Pena onneks suostuu juomaan ihan riittävästi tavallisestaki vesikiposta ni ei oo niin väliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuon puhdistus vaivan takia en ole automaattia aikaisemmin tilannut. Juomakipot on niin helppo tiskata. Paavo ja Jackson juo myös kyllä ihan hyvin, mutta säikähdin silloin sitä Jaskan munuaisarvojen nousua ja tilasin tuon. :D No katsotaan, miten automaatin kanssa käy. :)

   Poista
 3. Kunnon joulupaketti!
  Mut pakko sanoa että oon täysin ihastunut tuohon teidän asuntoon (ainakin siis siihen osaan mitä blogissa on vilahtanut)! Oon niin kade tuosta ihanasta kurkistusikkunasta ulko-oven vieressä, tuosta kuratassuja varten laitetusta laattakäytävästä.... ah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kiinnittänyt huomiota ihan samaan, tosi kivan näköinen asunto :)

   Poista
  2. Sitä olen minäkin katsellut :)

   Poista
  3. Juu meidän joululahjat kissoille taisi nyt olla tuossa. :D Voi kiitos! Ollaan vasta n. puoli vuotta asuttu tuossa, mutta ollaan kyllä tykätty itsekkin. Paljon on kissa ystävällisiä ratkaisuja arkkitehti tehnyt. :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Zooplus-paketit on aina kivoja! Netistä on niin helppoa tilata kaikkea liikaa! :D

   Poista
 5. Vautsi mitä kaikkee kivaa paketista löytyi! Ja Coonille passeli laatikkokin vielä, mikäs sen parempaa :)Kerrohan sitten, onko juominen lisääntynyt tuon vekottimen ansiosta, meilläkin ollut moinen harkinnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laatikko oli huippu, mutta valitettavasti aiheutti sellasta meteliä ja riehumista, että se joutui varastoon odottamaan pahvikeräykseen pääsyä. :D Juu kirjoittelen vesiautomaatista, kun päästään sitä kunnolla testaamaan. :)

   Poista
 6. Oi mikä ihana määrä nameja ja herkkuja! Odotamme innolla kokemuksia tuosta vesiautomaatista, kun täällä ollaan kans jossain vaiheessa mietitty tuommoista hankittavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Vähän ehkä liikaakin! Jackson oli vasta tervehtymässä tuolloin kun tein tilausta, niin tilasin potilaalle vähän herkkuja. :D Potilas on kyllä jo terve. :D

   Poista
 7. Teille on tainnut tulla jo joulu :) Ja voi tuota poikien laatikkoriemua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu tuli meille tänä vuonna aikaisin! :D

   Poista
 8. Teitähän oli neljä tossa alussa...ja kaks laatikkoa? Oliko se joku taikalaatikko mikä tuplas teidät?
  Saksanpaketin saapumispäivä on kissojen onnenpäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Taikaboksi. :D Voi ku sellanen loota ois kiva. Tekisin heti lisää Paavoja ja Jacksoneita.

   Poista
 9. On ne nuo pakettien saapumiset aina niin jännittäviä kissojen mielestä! Täälläkin on kaikki aina apuna, myös koira. Ilmeisesti huomenna on meille yksi paketti tulossa, pääsee herrat ja neiti touhottamaan.

  Vesiautomaatti saattaisi kyllä kätevä olla, Huolella kun on tapana läärätä vedellä. On muutamia kertoja uittanut omia leluhiiriä vesikipossa. Oli kyllä eräs kerta niin ihana, kun Huoli oli piipittävän hiirensä puottanut vesikippoon. Hiiri sitten piipitti vuorokauden yhteen menoon. :D Yöksi täytyi pesuhuoneeseen laittaa se hiiri jotta itse sain nukutuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne. :D ja Vähän myös ihmisille, kun aina tulee yllätyksiä. "Tilasinko mä tänki??" :D

   En vielä osaa kertoa käyttökokemuksia vesiautomaatista, mutta saa sinnekkin kyllä hiiren hukutettua. :D Ainakin tuohon meidän malliin. Meillä kans kävi piipittävä hiiri uimassa, mutta se ei enää ikinä piipittänyt sen jälkeen. :D

   Poista
 10. No te ootte nyt kyllä saanu vaikka ja mitä! Ihana paketti, koska siellä oli kaikkea hyvää sisällä ja iso laatikko on vielä plussaa kun saa noin rajusti peuhata! Ihanaa on että Jackson voi nyt noin hyvin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Jackson on ollut jo pidemmän aikaa ihan normaali. :) Onneksi. :)

   Poista
 11. Vau mikä paketti (ja sisältö ;) )! :) Kuolasin tuota isoa Thriven herkkupurkkia viimeksi shoppaillessani Zooplussassa, tosi harmi kun kalaa ei löydy yhtä isossa pakkauksessa. Kerro toki sitten ihmeessä vesimaatin käyttökokemuksista, kiinnostaa eritoten, jos teiltäkin löytyy vedellä läträäjiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on kyllä harmi. Saisi tonnikalasta tulla vastaava. Tuossa jättipurkissa onm myös ne kuutiot paljon pienempiä, siis paremman kokoisia. :D Täytyy tehdä automaatista jonkin ajanpäästä raportti.

   Poista