perjantai 5. helmikuuta 2016

Palloradan huumaa

Ostettiin joskus vajaa vuosi sitten pojille pallorata. Meillä oli aiemmin sellainen sini-valkoinen (mitä näkyy myös puna-valkoisina) pallorata, mutta ihan pentuvaiheen jälkeen sen kävi liian pieneksi isoille tassuille. Törmäsin kuitenkin pallorataan, jota mainostettiin myös suurille kissoille sopivaksi, joten pakkohan se oli tilata. Pallorata onkin ollut melkeinpä päivittäisessä käytössä sen jälkeen kun se meille tuli.


Erityisesti Paavo pelaa palloradalla ahkerasti. Joskus pojat pelaavat radalla myös yhdessä. Usein kun katson sarjoja telkkarista, isun lattialla Paavon kanssa. Toinen on palloradan toisessa päässä, ja toinen toisessa. Sitten me vaan syötellään palloa. Paavosta tämä on hirveän hauskaa, ja se käy aina välillä puskemassa ja leipomassa minua, kunnes sitten palaa omaan pelipäätyyn.


En odottanut radalle niin suurta suosiota, kuin se on saanut. Vieläkin pallo täytyy poistaa joka yö radasta, jos ei halua herätä kolinaan yöllä.

20 kommenttia:

 1. Enpä olekaan pitkään aikaan pelannut minun sinivalkoisella radalla.. Mutta eipä emäntäkään ole minua leikittänyt sillä! Vähän kiva kun teidän ihminen leikkii teidän kanssa! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Nyt äkkiä pelaamaan ja emäntä mukaan !!

   Poista
 2. Voitin pari vuotta sitten arvonnassa kissoille palloradan, ja siitä asti se on Huolen suosikkipeli ollut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla palloradat yleisesti aika suosittuja. :)

   Poista
 3. Meillä on juurikin sellainen sini-valkoinen pallorata. Aikuisia se ei erityisemmin jaksa kiinnostaa, mutta Leela tökkii palloa päivittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan aika hankala aikuisten tassuille. Ehkä. :D Ainakin meillä se jäi melko nopeasti liian pieneksi.

   Poista
 4. Meillä on kanssa sini-valkoinen rata, Pena innostuu joskus harvoin, mutta Punkku pelaa lähes päivittäin. Tuo teidän rata näyttää kyllä kätevämmältä kuin toi meidän, tohon sinivalkoiseen kun saa tassun tungettua aika syvälle tuonne 'kannen' ja pohjan väliin niin välillä on vähän vaarallisen näköisiä tilanteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuollainen kanneton on kyllä minustakin paljon parempi. Ja varmasti myös kissoista, sillä on tää meillä ainakin suositumpi kuin se sini-valkoinen oli.

   Poista
 5. Ihanat pallottelijat! :) Meillä Nuppu on enemmän hurahtanut näihin ratoihin. Parasta on, jos saa pelikaveriksi lapsia, mutta kyllä Nuppu yksinkin pelaa. Yleensä silloin, jos on jokin leffa menossa ja yritämme kuulla, mitä puhutaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavo pelaa myös aina lasten kanssa. :D Lapsetki tykkää palloradoista. Siitä kuuluu kyllä kamala kolina. Viime yönä pallo oli taas unohtunut rataan ja neljän aikaan herättiin hirveään kolinaan. :D

   Poista
 6. Meillä sini-valkoinen pallorata toimii lähinnä nukkumapaikkana. Pitäiskin ehkä kokeilla ottaa muutama kattopala irti, kun ei tassut meinaa mahtua niihin rakoihin.. Paavolla on hurja peli käynnissä, varokaa vain risut ja männynkävyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kai sitä rataa niinkin käyttää :D Pääasia että on käytössä! Siinä sini-valkoisessa on kyllä ihan liian vähän niitä reikiä ja ne on liian pieniä. :/

   Poista
 7. Kovaa menoa, meillä herra harvemmin innostuu pallopeleistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään oikeastaan muuten palloilla leikitä. Paitsi Paavon höyhenpallolla. :D

   Poista
 8. Tosi taitavaa pallonkäsittelyä :)
  Meillä se sinivalkoinen versio meni kiertoon, kun ei innostanut kumpaakaan. Meikäläinen istui lattialla ja töni palloa, tytöt kulki ohi ja katteli nenänvartta pitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä lähti se kanssa eteenpäin. :D Tuo omistaja leikkii leluilla ja kisa kattoo taitaa olla yleistä kissakodeissa. :D

   Poista
 9. Mahtavasti on pelaaminen hallinassa ja hienosti mahtuu tassut läimimään! :) Ihana kun olet niin aktiivisesti kisuja leikittämässä jopa rentoiluhetkinä ♥

  VastaaPoista
 10. Meillä on se sinivalkoinen (kaksi rataa yhistettynä) eikä sillä leiki kukaan muu kuin Dalton (eikö onneks sekään silloin, ku porukka nukkuu), vaan sehän riittää. :) Noi radat tuntuvat jakavan mielipiteitä kissojen keskuudessa.

  VastaaPoista
 11. Hhih näyttääpä kivalle :D Meillä on se sinivalkoinen ja se on Ruffelle pelkkä nukkumapeti..

  VastaaPoista