perjantai 25. maaliskuuta 2016

Pipolino ja vauhtihirmut

Tänä aamuna kaivoin pitkästä aikaa kameran esiin kuvatakseni kissoja. Viime aikoina on vallinnut pienoinen laiskuus kuvaustouhuissa, vaikkakin kuvattavaa ja kerrottavaa olisi ollut. Me ollaan mm. Nose Workattu, ulkoiltu, kasattu huonekaluja (Paavosta ihan parasta), tietysti leikitty, ja jopa hankittu uusia leluja. Saksasta ne lähetti meille myös oikein hienon ja värikkään raksukipon nimeltä Pipolino. Pipolino on vähän kuin aktivointipallo, mutta aika hintava sellainen. Se kuitenkin lupaa tehdä kissoista onnellisempia, joten totta kai meille tuli sellainen.
Pipolino!

 Sekä pojat, että minä ollaan kyllä oikein tyytyväisiä tuohon raksupötkelöön. Se on kyllä melko helppo, vaikka siinä voikin säätää "vaikeustasoa". Pipolinon tultua Jackson on alkanut syömään liha-annoksensa (jee, Jackson syö taas lihaa) kolme kertaa päivässä, vaikka tuo raksuputki onkin aina esillä. Tästä huolimatta en ole kuitenkaan huomannut, että raksujen kulutus olisi juurikaan vähentynyt. Nyt vain se liha on se helppo kiposta syötävä ruoka, kun taas raksujen eteen pitää pyöritellä tuota pötköä.
Tämä aamu aloitettiin jahtaamalla heinänkorsia. Heinänkorret on meillä lelujen kestohitti, mutta nyt ne on niin kuivia, että katkeavat niin nopeasti, etten niitä paljoa jaksa sisälle kannella. Jackson ja Paavo ovat leikkijöinä hyvin erilaisia. Jackson rynnii heti kiinni, ja haluaa juosta ja pomppia pää kolmantena jalkana. Paavo taas haluaa mennä piiloon, hiipiä sieltä kohti lelua, ja tehdä nopean ja tappavan hyökkäyksen. Tästä syystä Paavo jää usein vielä heiluttelemaan takapuolta, kun Jackson on ehtinyt jo tuhota koko heinän. Aamun kuvat saivat minut tirskumaan, kun jälkikäteen huomasin Paavon takapiruna taustalla, kun leikitin Jacksonia.
Vaikka Jackson onkin kovempi rallaamaan kuin Paavo, niin se ei silti saa juurikaan sotkua ja tuhoa aikaan. Paavo taas toteuttaa leikkiessään selvästi metsästysvaistoaan, mutta kun se sitten alkaa hepuloimaan lentelee kyllä tavarat pois alta.


Esimerkiksi tämä hyppy johti...
... pitkään liukuun pöydän läpi, ja lopulta tähän. Huomatkaa miten hienosti myös puhelin lensi pöydän toisesta päästä tuohon pöytätabletin alle lattialle.

Me jatketaan pääsiäistä yhtä sotkuisissa merkeissä, mutta yritetään levätä kuitenkin mahdollisimman paljon. Vauhdikasta pääsiäistä kaikille!

27 kommenttia:

 1. Teilläpäs on ollut vauhdikas pääsiäisen aloitus!
  Hauskaa pyhien jatkoa teille!

  VastaaPoista
 2. Vai Pipolino.. Onko tuo sellaista kovaa muovia, eli pitääkö kamalaa meteliä pyöriessään pitkin parketteja? Täytyis tässä kerrostalossa asuessaan miettiä myös naapureita... :D

  Hih, voi toista kun tuollalailla joutuu sivusta katselemaan toisen riehumista! Onneksi pääsi sitten itsekin osingoille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ei onneksi pidä pyöriessään juuri ollenkaan ääntä. Raksujen ropina kuuluu kyllä, mutta se ei ole mitenkään erityisen luja ääni. Esim yöllä voi jättää tuon kyllä lattialle. Ja varsinkaan naapuriin siitä ei kyllä pitäisi kuulua ääntä ollenkaan. :D

   Poista
 3. Tuota pipolinoa miekin katselin joskus, mutta päädyin sitten kuitenkin huokeampaan vaihtoehtoon :D Hienoa, että sen avulla myös lihat ovat alkaneet maistua paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli munkin mielestä vähän turhan hintava, mutta onneksi osottautui ihan hyväksi.:D Tuo olisi kyllä ihanteellinen ahmivilla kissoilla.

   Poista
 4. Kivoja vauhtikuvia! Tuo Paavon pöytäslide on hurrmaava :DD Hyvää pääsiäisen jatkoa myös teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mö en tiedä onko Paavo vähän kömpelö vai miks se saa aina tommosen sotkun aikaan. :D Kiitos. :)

   Poista
 5. Hauskaa pääsiäistä! :-D Vauhtia teiltä ei ainakaan puutu. Paavo kärkkyi hyvää hetkeä takapiruna, ja löytyihän se omakin kaaoshetki. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Paavo on tommonen mulkoilija. Samoin teille. :)

   Poista
 6. Voi tuota tupsukorvaa! Ja taustalla vaanija Paavo:)

  Hyvää pääsiäisen jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jackson on hassu, kun sen tupsut vain liehuu tuulessa. :)

   Poista
 7. Jos ikinä päätät luopua tuosta teiän keittiön lipastosta, I'm ready. ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla! :D Ihan vielä en ole kyllästynyt. ;)

   Poista
 8. Ihan mahtavaa, että liha taas maistuu! ♥ Pipolino näyttää hauskalta eikä taatusti mene hukkaan! :D Ja hei, ei enää kauaa niin tuoreita korsiakin on saatavilla, wuhuu! Ne on niin tykättyjä leluja täälläkin. :)

  Voi Paavo ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu nopeasti se kevät taas etenee! Nyt jo näkyy vihreitä uusia kasveja. Kivaa. :)

   Poista
 9. Hyvä että jacksonille maistuu liha! Tuo Pipolino on tosi kivan oloinen lelu, mutta meille aika turha :( Ihana tuo Paavo noissa kuvissa missä se vaan mököttää taustalla :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se vähän "turha" meilläkin. ;) Paavo on kunnon murjottava myrtti. :D

   Poista
 10. Varsinainen vauhtikaksikko :D Varsinkin tuo Paavon liuku, ihan loistava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavo on jotenki niin kömpelö välillä, kun se innostuu. :D

   Poista
 11. Meidän kissat on sanonut mulle, että ei ole olemassa liian kalliita kissatuotteita ja se on vaan kiva bonus silloin jos kissatkin siitä tykkää ;) Sulla kävi siis jackpot ton Pipoliinan kanssa !

  Lentäviä cooneja, enpä ole ikinä nähnyt :D
  Lenteleviä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo taitaa kyllä olla ihan totta! :D Ei taida olla parempaa kohdetta tuhlata rahaa! :D

   Poista
 12. Moi. Ajattelin kysyä teiltä että tiedättekö muita hyviä maine coon blogeja? Tämän löysin sattumalta ja kovasti tykkään ja odotan aina uutta postausta. Viikko vielä niin saan kotiin oman maine coon pojan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Valitettavasti en. Olen itsekkin yrittänyt etsiä. Mutta karvahelvetissä kyllä seikkailee mukana komea nuori herra Dalton, joka on rodultaan coon. Kannattaa vierailla siellä, jos ei ole vielä tuttu. :)Oi, viikko enää! Kyllä tämä rotu kietoo tiukasti tassun ympärille. <3 Kiva kuulla, että meidän touhut kiinnostaa. :-) Tässä vielä osoite Daltonin luo:

   http://karvahelvetti.blogspot.fi

   Poista