sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kohti kesää!

Me ollaan fiilistelty niin innokkaasti alkavaa kesää, ettei olla ehditty paljoa koneella kökkimään. Viime viikkoina on ollut niin upeat ilmat, että pojatkin ovat olleet useita tunteja tarhassa tai valjaissa päivän aikana. Vaativa määkiminen on välillä kertonut pissahädästä, ja ollaan sitten käyty sisällä pissalla. Koska onhan ulkohiekkis aika yök.
Tänä viikonloppuna onkin sitten ollut sateita, mihin olen ollut kyllä ihan tyytyväinen. Välillä on kiva vain olla. Tosin pojat ovat kyllä olleet kovasti eri mieltä, sillä runsas ulkoilu ja puuhastelu on kyllä tuonut rutkasti lisävirtaa tassuihin, ja sisällä on käynyt aikamoinen kolina ja vilinä. Pojat ovat rallanneet ympäriinsä kilpaa pitkin päivää. Poikien riehuminen on kyllä näyttänyt niin hauskalta, että olen hihitellen seurannut vierestä.
"Oho! Itestään irtos toi peti!"

Jackson vaanii jättiläisen takana

 Meidän suosikkileluksi on tällä hetkellä jämähtänyt pilli. Se onkin oikein kätevä lelu, sillä siihen leikkiin ei tarvitse ihmisen osallistua kuin valvojana. Pojat itse viskovat ja heittelevät pilliä itselleen, ja välillä toinen käy sen varastamassa, ja sitten juostaankin lujaa.Kissoja koskevia kesäsuunnitelmia meillä on sen verran, että meidän olisi tarkoitus hommata pojille "uima-allas" pieneksi käyneen saavin tilalle, ja tarhaan olisi tarkoitus tehdä laajennus, sekä rakentaa vihdoin ne kiipeilytasot. Mutta katsotaan nyt mihin into ja energia riittää!

9 kommenttia:

 1. Pojilla näyttää olevan aivan ihana ulkotarha. Mä olen ihan kade...

  VastaaPoista
 2. Ai sitä ollaan niin hienohelmoja, että ulkovessa ei käy :)
  Pillit on parhaita! Erityisesti sellainen Starbucks -kahvin pilli, mutta kyllä ne halpisversiotkin kelpaa :)

  VastaaPoista
 3. Mitäs mun silmäni näkevät, onko Paavo oikeasti "uimassa" tuolla vadissa?? Järkyttävää, vesihän on märkää!? :D

  VastaaPoista
 4. Magee tarha, mutta aivan iian pieni uima-allas ;)

  Mun eka kissa nauratti mun isovanhempia kovasti aikoinaan, kun katti ulkoili päivät pitkät mutta sisälle juostiin häntä pystyssä tekemään tarpeet -> ja ulos taas. Teillä on sama meininki ;)

  VastaaPoista
 5. :DDD uima-allas mitä? Hassut kissat teillä kun tykkäävät uida <3 Me ostettiinkin just pillejä kaappiin eli pitääpä antaa pojille yksi leikkikaluksi!

  VastaaPoista
 6. Ihana tarha teillä! Tahtoo nähdä kissojen uima-altaan, eli se ainakin toteutukseen tänä kesänä. :D

  VastaaPoista
 7. Hih, näyttää tosiaan olevan uima-altaalle tarvetta! :D Ihanat pojat, olisipa meilläkin tarha, jossa oleskella useita tunteja ♥ Tai edes rauhallinen piha, jotta valjasulkoilu olisi helpompaa. :D

  VastaaPoista
 8. Ihania kesäpuuhia! Sitä omaa tarhaa odotellessa, saattaa kyllä vierähtää vuosi jos toinenkin ennen kuin meilllä päästään tarhailemaan.

  VastaaPoista
 9. Ihania kesäpuuhia! Sitä omaa tarhaa odotellessa, saattaa kyllä vierähtää vuosi jos toinenkin ennen kuin meilllä päästään tarhailemaan.

  VastaaPoista