lauantai 25. kesäkuuta 2016

Blogihiljaisuuden syy

Ohops! En tiedä onko kukaan kiinnittänyt huomiota siihen, ettei meitä ole juurikaan viime aikoina näkynyt täällä blogimaailmassa. Edellis kerrasta oli vierähtänyt jo niin pitkä tovi, että olin jo ehtinyt unohtaa salasanan tänne bloggeriin. Mutta hei, ei hätää! Kyllä me vielä täällä ollaan. Ei ehkä enää niin tiiviisti kuin ennen. Ehkä?

Joku jo varmaan arvasikin viime päivityksen vaunukuvasta, että meille on tulossa lisää palvelusväkeä pojille. Tai tarkemmin yksi uusi palvelija. Palvelijan olisi tarkoitus saapua syksyllä, mutta se on vielä ensimmäisen vuoden paljon pienempi kuin meidän pojat. Ihan heti siis se ei voi työtään aloittaa. Tämä uusi perheenjäsen on vielä säilytyksessä tuolla mahassa, mutta se on silti ollut syynä meidän poissaoloon täältä blogimaailmasta. Minun energia ei ole vain töiden lisäksi riittänyt mihinkään ylimääräiseen. Mutta älkää huolestuko. Pojat eivät ole silti olleet heitteillä. Me ei vain olla saatu aikaiseksi kirjoittaa raporttia meidän tekemisistä.
Kaikki vauvatavarat näyttää niin pieniltä poikiin verrattuna.
Oikeastaan pojilla on ollut oikein mukavaa. Me ollaan oltu paljon kotona, ja kannettu pojille kaikenlaista tavaraa ihmeteltäväksi. Jackson on ollut erityisen ihastunut kaikkiin uusiin tavaroihin. Jackson on kyllä ilmaissut kiinnostuksensa vauvanleluihin ennenkin, kun se viime kesänä kävi ryöstämässä ystäväni nukkuvalta vauvalta lelun. Jackson jäi kiinni vasta seuraavana päivänä saaliinsa kanssa.
Ehkä paras juttu ikinä saapui meille noin kuukausi sitten. Joka kissan unelma. Pahvilaatikko patjalla! Voi pojat. Äitiyspakkaus ihastutti molempia kovasti. Jackson oppi nopeasti avaamaan laatikon kannen, ja pujahtamaan laatikkoon nukkumaan. Paavo taas ystävällisesti kävi sitten tönäämässä laatikon kannen kiinni, ja meni itse nukkumaan laatikon kannen päälle. Ensimmäinen esto yritis laatikko hirmuille oli vain kääntää laatikko väärin päin. Siitä ei ollut mitään hyötyä, vaan Jackson osasi silti mennä laatikkoon. Sitten laitoin laatikon pinnasängyn alle, mutta silti kannen alta roikkui punainen häntä. Nyt laatikko on pinnasängyn alla väärin päin, ja toistaiseksi Jackson ei ole päässyt laatikkoon. Laatikon olisi siis tarkoitus toimia vauvan ensisänkynä, joten pojat saa vielä hetken odottaa ennen kuin saavat laatikon itselleen.Myös pinnasänky on ollut Jacksonin mieleen. Paavo kävi siellä kerran pyörähtämässä, eikä se ole siellä sen jälkeen ollut. Jos nyt ei lasketa nopeita pyrähdyksiä kesken rallin.


Poikien käytös on ehkä vähän muuttunut minun raskausaikana. Kumpikaan ei tule enää juurikaan minun syliin, vaan ennemmin vaan viereen. Molemmat myös lopetti minun mahan leipomisen jo ennen kuin maha alkoi kasvamaan. Paavo on alkanut olemaan yhä enemmän T:n perään, ja minä olen jäänyt vähän vähemmälle huomiolle. (En kuitenkaan liian vähälle huomiolle. :D) Jackson oli ennen aivan mahdoton sylikissa, mutta nykyään se puskee päällään minua kylkeen tehdäkseen itselleen tilaa sohvalle viereen. Jackson ja Paavo on myös molemmat kovin ilahtuneita siitä, että nousen useamman kerran yöllä vessaan, ja molemmat ryntää aina minun perässä takaisin sänkyyn vaatimaan rapsutuksia.

24 kommenttia:

 1. Hyvin tulevat vauvakamat testatuiksi :)

  Onnea loppuodotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hyvin innokas testiryhmä. Kiitos. :)

   Poista
 2. No sitten pojille koittaa jännät ajat - ja tietysti vanhemmillekin :) Kissoilla on kyllä hyvä vaisto, tuo käytöksen muuttuminen on jännä juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kissat ymmärtää paljon enemmän kuin itse edes tajuaa.

   Poista
 3. Oi, onnittelut uuden perheenjäsenen odotuksesta! :) Kissat ovat näköjään ottaneet asiasta kaiken ilon irti ja taitavat ymmärtää, mistä on kyse, kun eivät leivo masua vaan malttavat tulla nätisti viereen. <3

  Niin, ja kyllä me ainakin vähän ihmeteltiin, että mitä hulinoita on ollut käynnissä, kun coonit ovat ihan kateissa. Mä olen sellainen hönö, etten ikinä huomaa, onko jonkun vasempaan nimettömään ilmestynyt sormus tai masu kasvanut. Niinpä meni se vaunuvinkkikin ihan ohi! :-D Nyt sentään tajusin, mistä on kyse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Pojat tosiaan nauttivat vielä, kun saavat olla perheen ainoita vauvoja. :D Heh. Aina ei voi kaikkea huomata. Enkä kyllä itsekkään huomaa noita asioita. Toisilla tuntuu olevan joku ylimääräinen aisti noiden huomaamisessa.

   Poista
 4. Meillä on ollut ikävä teitä! Mutta miksi ette saa sitä laatikkoa.. oot Jackson kyllä niin fiksu, että etkö sen jotenkin saa taas käyttöösi! - Pepsi Max ja Jaffa

  Ps. Blogimiitinki olisi viikon päästä Helsingissä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me yritetään nyt vähän taas käydä täällä useammin, kun ne työjutut ei häiritse jaksamista. :) Olisi kyllä ollut kiva tulla miittiin, mutta olin tosiaan töissä viime viikonlopun. :(

   Poista
 5. Onnea odotukseen! Hyvä, että on nuo vauvatavaratestaajat varmistamassa, että kaikki toimii ja tuntuu hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Jep. Ei tästä valmistautumisesta tulisikaan mitään ilman noita testaajia.

   Poista
 6. Hyvä, ettette oo pojat ihan kuitenkaan heitteille jääneet, ja kiva kun pääsitte nyt näyttämään mitä kaikkea kivaa ootte sinne saaneet!
  - Chapi ja Cru

  Palvelusväelle onnea odotukseen! :)
  - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saas nähdä miten pojat suhtautuu, kun vauva tulee kotiin. :D

   Poista
 7. Paljon onnea vauvan odotukseen <3 Pojilla näyttää olevan mukavaa kun saavat löhötä pinnasängyssä ja rattaissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo, pojat on saanu aika vapaasti tutustua tavaroihin. :D Onneksi nuo ei kuitenkaan kiinnosta alkuihastuksen jälkeen.

   Poista
 8. Olipas mukavaa taas lukea Paavosta ja Jacksonista!
  Onnea odotukseen! :) Ihana miten pojatkin ovat aistineet tämän uuden rapsuttajan tulemisen ja antaneet masun olla rauhassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ja kiitos! :) On nuo eläimet vaan niin fiksuja!

   Poista
 9. :D :D Tuommoinen äitiyspakkaus ois kieltämättä kissojen silmin aivan ihana.
  Onnea odotusajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D Mä luulen, että tuo siirtyy sitten kissojen käyttöön lopulta.

   Poista
 10. On huomattu!! Mutta hiljaisuuden syyn pystyikin päättelemään jo edellisjulkaisusta. :) Voi hassut pojat laatikon kanssa. :D Ihana, että pojat ovat ottaneet noin hyvin vastaan vauvatavarat, kisuista tulee taatusti mitä parhaimmat ystävät vauvalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, että joku ainakin huomasi! :D Pojat on onneksi tottuneet lapsivieraisiin, ja varsinkaan Paavo ei arasta lapsia yhtään. Joten aika luottavaisin mielin, että kaikki sujuu alusta asti hyvin. :)

   Poista
 11. Ihan kamalan myöhässä ihan kamalan paljon onnea odotukseen, sairauslomasta huolimatta :)

  VastaaPoista